Dolazi li manija meme kriptovaluta?

Dolazi li manija meme kriptovaluta?

Pretprodaja PlayDoge-a prikupila je preko 1 milijun dolara u prvom krugu kripto ICO-a.

PlayDoge (PLAY) novi kripto ICO pokazuje da je manija meme kriptovaluta i dalje u punom zamahu u lipnju 2024.

U prva dva kruga pretprodaje na playdoge.io, token je već postigao svoj cilj, s otprilike 1,5 milijuna dolara prikupljenih od ranih investitora.

Sada, u trećem krugu pretprodaje, nova meme kriptovaluta privukla je pažnju vodećih medija i kripto utjecajnih osoba koje su počele raspravljati o projektu inspiriranom Doge-om i njegovom potencijalu za sezonu alternativnih kriptovaluta.

Dogecoin, ali igrački i s manjom tržišnom kapitalizacijom

Zlatni standard za svakog investitora u meme kriptovalute često je meme Dogecoin, i srećom, projekt PlayDoge čini se da je usvojio istu temu, ali s pričom i nostalgičnim elementima iz 90-ih godina.

Koncept uključuje svijet u kojem omiljena maskota Doge potpuno nestaje i kasnije se vidi samo u aplikaciji PlayDoge. Bitno je da programeri stvaraju priču u kojoj aplikacija PlayDoge i igrački ekosustav ostaju jedino mjesto za povezivanje s novim omiljenim 2D Dogeom, kojeg nazivaju PlayDoge.

PlayDoge živi u virtualnom svijetu, a investitori ili igrači očekuju da ga njeguju kao svog vlastitog ljubimca. Međutim, igrači također mogu imati koristi od toga, jer mogu igrati igre koristeći svoj PlayDoge i potencijalno osvajati nagrade. Ukratko, platforma sadrži ekosustav P2E s omiljenim 2D Tamagotchi-stiliziranim svijetom.

Projekt se lansira s znatnom korisnošću, što mu pomaže da potencijalno raste kao token visoke vrijednosti već sada. No, čak i samo s investicijskog stajališta, PLAY, matični token projekta, uspijeva biti u savršenoj zoni kupnje za mnoge. Programeri već pozicioniraju projekt kao poduhvat koji bi mogao biti ogroman u budućnosti.

PLAY se još uvijek nalazi u jednoj od svojih najranijih faza pretprodaje - trećoj fazi - po cijeni od samo 0,00503 dolara po tokenu. Iako može biti nerealno zamisliti da bilo koja nova meme kriptovaluta doseže tržišnu kapitalizaciju Dogecoina, realno je usporediti njegovu vrijednost s tokenima s igračkim ekosustavom. Dobar primjer je Axie Infinity, koji također nudi jednostavan, ali zanimljiv stil igranja. To je potpuni ekosustav, baš kao i PlayDoge.

U trenutku pisanja, cijena AXS-a, matičnog tokena Axie Infinity, procjenjuje se na 7 dolara s tržišnom kapitalizacijom od preko milijardu dolara. S druge strane, potpuno diluirana tržišna kapitalizacija tokena PLAY nakon ICO-a postavlja se na 50 milijuna dolara, što znači da čak i ako postigne samo pola razine rasta koju je postigao Axie Infinity, projekt bi se mogao značajno povećati, omogućavajući investitorima visoku stopu povrata na ulaganje.

Popularni YouTube kanali poput 99Bitcoins već su proglasili PLAY potencijalnim tokenom od 100 puta. Zajednica projekta također je bila izuzetno aktivna na svojim društvenim mrežama na Twitteru i Telegramu, pri čemu mnogi spekuliraju o rastu odmah nakon njegovog lansiranja u idućih nekoliko tjedana.

PlayDoge revizija, potencijalna listiranja na burzi i staking privlače investitore meme kriptovaluta

PlayDoge već je ostavio trag sa svojim inovativnim konceptom i upotrebom igara, za razliku od većine nedavno predstavljenih meme kriptovaluta koje nude malo ili nimalo stvarne vrijednosti u stvarnom životu. Međutim, izvan svoje korisnosti kao P2E ekosustava, investitori su optimistični zbog novog kripto ICO tokena zbog njegovih nadolazećih razvoja.

Kod ugovora je pregledan od strane SolidProof-a, što čini BEP-20 token sigurnom okladom za svakoga tko je zainteresiran za kupnju. Rastuća zajednica dovela je do toga da je projekt prikazan na više glavnih kripto medija, što obično privlači pozornost burzi.

Do sada su to uključivali stranice poput Watcher Guru, Bitcoin.com i stranice za usporedbu poput bestcryptotobuynow.io.

Ovo povećano izlaganje može potaknuti niz potencijalnih listiranja na burzama, što dodatno potiče rast tokena PLAY.

Investitori su također istaknuli na Telegram kanalu kako su zainteresirani za parkiranje sredstava što je ranije moguće kako bi iskoristili koristi staking nagrada.

Iako je ova ponuda dostupna samo kupcima tijekom pretprodaje koji koriste Binance Coin (BNB) za kupnju PlayDoge, prilično je privlačna, jer je trenutna stopa APY-a oko 200%.

Projekt je individualno uspio dobiti vrijednost i status vodeće meme kriptovalute koju treba razmotriti za ulaganje.

Rani stupanj interesa, prikupljanje 1,5 milijuna dolara u jednom tjednu, može ukazivati na novu eru manije meme kriptovaluta za najnoviju kripto pretprodaju na chainu. Može biti mudro nabaviti projekte poput PlayDoge što je prije moguće kako biste imali koristi od toga, uz postupno povećanje cijene tokena tijekom faza pretprodaje.

Izvor: 24sata.hr