Grapefruit Media

Probaću da uprostim ovo što je više moguće.

Naime, u pitanju je marketinška firma, koja ima svoju aplikaciju na telefonu i vas plaća da lajkujete video snimke na YT ili FB.

Potrebno je uložiti novac, mada i ne morare imaju svaki dan besplatni zadaci koje mozete raditi 3$ dnevno, u slici priloženoj možete videti cene paketa i koliko ćete biti plaćeni od njih. U suštini koliko god da uložite, vraćate uloženo za 25 dana i posle toga imate čist profit svakog dana.

Treba vam binance nalog preko kojeg ćete uplatiti paket koji želite i na njega ćete slati novac koji zaradite u aplikaciji. Binance možete naći u play prodavnici i napraviti nalog, veoma je lako.

Što se tiče aplikacije, skidate je preko ovog linka, samo pratite instrukcije i uspećete bez problema.
Licno aplikaciju ne koristim vec preko browsera
https://home.grapefruitmedia.top/register/529055025

Jedan drug mi je postavio pitanje odakle Grapefruitu novac da nas plaća, tako da ukoliko neko želi da me isto pita, daću vam odgovor kako ja na to gledam. Youtuberi i ostali kreatori dobijaju novac od Youtube-a i druge platforme na kojoj rade (pročačkao sam i došao do informacije da mogu do 100 hiljada mesečno da zarade od Youtube-a), oni plaćaju Grapefruitu da preko nas dobijaju organski reach, ne botovski, i Grapefruit nas plaća od tih para, i tako novac ide u krug.

Zaista sjajna prilika za pasivan prihod.