Adolf Hitler, Čovjek Koji Se Borio Protiv Banaka Istina Oslobađa!

Пропаганда нацистичке партије у којој људима пласирају будалаштине како би добили подршку народа.
Исто као када би неко за 60 година пустио Вучићев предизборни спот и рекао “ево је права истина о Вучићу, истина ослобађа…”
Онај ко ово озбиљно схвата је тешка морончина

1 Like

Znas kako ja se vodim logikom da je on izgubio i da zivimo u svijetu ovih sto su pobijedili. Sad da li je propaganda ili nije to najbolje da onaj koji odgleda sam procijeni i naravno da traga dalje istrazuje sklapa kockice.

1 Like

Adolf Hitler se borio protiv lopova točnije bankara židova koji od pravijeka kontroliraju banke i rade genocid nad Palestinom. To danas nitko ne priča nego se sve zataškava od strane zapadnih i istočnih sila jer ISTINU PIŠU POBJEDNICI. Danas Izrael diže desnu ruku u svojoj državi i mešu najrasističnijim su zemljama svijeta, a uvijek se predstavljaju ko žrtve, obične su krvopije i lopovi!

2 Likes

U danasnje veme u kojem zivimo sve vise verujem da pobednik pise istoriju, te smo tako i uceni o njemu sve pogresno i kako su oni hteli. Potpisujem ovo sto je napisao @Zita

1 Like

Slazem se u neku ruku njegove mjere jesu bile rigorozne ali elita demokranti pisu istoriju kako oni hoce i odlucuju o nasim zivotima mi smo samo vrijedna informacija za njih