Logitech lansirao MX Brio Ultra HD 4K web kameru

Za one koji trebaju najveću moguću kvalitetu slike u svojim video chatovima ili streaming seansama, Logitech u ponudi ima novu kameru.

Logitech lansirao MX Brio Ultra HD 4K web kameru

Logitech je lansirao novu web kameru pod nazivom MX Brio Ultra HD 4K, koja je već dostupna u Velikoj Britaniji po cijeni od 219,99 funti, a uskoro bi trebala stići i na druga tržišta.

Iz tvrtke kažu da korisnici sve više traže svestranu web kameru koja nudi najbolju kvalitetu videa i zvuka, to će im upravo omogućiti Brio Ultra HD.

Kamera dolazi s Ultra HD 4K rezolucijom i donosi napredni senzor sa 70 posto većim pikselima od prethodne Brio 4K kamere. Kvaliteta slike poboljšana umjetnom inteligencijom unapređuje automatsku korekciju svjetla s poboljšanjem slike temeljenom na licu koje pruža prirodniju sliku i video s 2x boljom vidljivošću lica i 2x finijim detaljima slike u teškim uvjetima osvjetljenja u usporedbi s Brio 4K, kao što možete pogledati u ovom videu.

Napredne opcije prilagodbe omogućuju korisnicima fino podešavanje svog izgleda ručnim podešavanjem ekspozicije, nijanse, živosti, vidnog polja pomoću softvera Logi Options+, Logi Tune i G HUB. Show Mode olakšava korisnicima dijeljenje skica ili drugih fizičkih objekata na svojim stolovima jednostavnim naginjanjem web kamere.

Kamera također ima dva mikrofona sa sustavom usmjerenog snopa za smanjenje pozadinske buke kako biste se mogli jasno čuti, a tu je i integrirani poklopac za privatnost. Kamera je certificirana za Microsoft Teams, Google Meet i Zoom te radi s Chromebookovima.

Više detalja o novoj web kameri možete saznati na Logitechovoj web stranici na ovoj poveznici.

Izvor: Vidi.hr