Ovo se ne propušta – za 10 eura na Steamu dobijete sve Command & Conquer igre

Electronic Arts je na Steamu lansirao niz svojih starijih igara, među njima i Command & Conquer naslove, a ultimativnu kolekciju od 17 C&C naslova daju za manje od 10 eura.

Ovo se ne propušta – za 10 eura na Steamu dobijete sve Command & Conquer igre

Ne znamo kako niti na čiju ideju, ali u Electronic Artsu su nenadano odlučili na Steam lansirati hrpu svojih starih igara koje ranije nisu bile dostupne. Populous, Sim City 3000, Dungeon Keeper i Sid Meier’s Alpha Centauri samo su neke od njih.

Najviše razloga za radost imaju fanovi Command & Conquera jer je na Steamu od sada moguće kupiti sve igre tog serijala. To uključuje i klasike iz 90-ih (npr. Red Alert, Tiberian Sun, itd.) i hitove s početka stoljeća (Generals, Renegade).

Dobra vijest, ali ima jedna još bolja – paket od 17 Command & Conquer igara na Steamu možete nabaviti za 9,88 eura! Fantastična ponuda, iako je malo šteta što su u paketu samo originalne verzije igara, ne i odlična remaster kolekcija iz 2020. No, u cilju očuvanja igara, lijepo je znati da je cijeli C&C serijal sada dostupan na najpopularnijoj destinaciji PC gamera.

Izvor: HCL.hr