Songbird (2020) - Film ili Jeziva prognoza o Koroni?

• Kontraverzan film koji nam možda oslikava budućnost naše surove realnosti? Dosta polemike oko ovog filma, gde je navodno napravljen ove godine maja meseca i avgusta je završen, takodje se postavlja pitanje kako je ovaj film nastao za manje od 6 meseci?? Neki tvrde da je ovaj film napravljen još 2019 godine. Dosta neodgovorenih pitanja za ovaj film se poteže, naravno i sama radnja filma je poprilično jeziva ako je ovo što se lako može očekivati da se i nama desi… Mnogo teorije kruže online, kako je ovaj film zapravo samo uvod da nas pripremi za ono što nam dolazi, jer kako kažu u psihologiji da kada već vidimo nešto poznato lakše mozak posle to prihvati i u realnosti…

Bilo kako bilo, ako već znamo da minimum od 6 meseci do godinu dana treba da se neki dostojan film napravi zaista treba da se zapitamo što baš sada ovaj film?? I ako nije napravljen ove godine(najverovatnije) već 2019 onda možemo i da zaključimo da se sve ovo znalo unapred…

Film počinje u 213-toj nedelji zaključavanja kad niko ne sme izlaziti jer mutirani virus COVID-23 fatalno napada moždano tkivo.

Film možete gledati sa prevodom na: https://www.popcornsrbija.com/songbird-2020

Trejler filma:

Michael Bay, producent “Transformersa”, predstavio je film “Songbird” čija radnja se odvija tokom pandemijskog lockdown-a. U filmu glume Demi Moore, Craig Robinson, Alexandra Daddario i Paul Walter Hauser, a projekt je dobio ‘zeleno svetlo’ usred lockdowna tokom jula ove godine kad su svi filmski projekti bili na čekanju?

“COVID 23 je mutirao”, izjavljuje TV spiker u trailer-u otkrivajući kako “virus napada moždano tkivo”. Vojnici patroliraju praznim gradskim ulicama, a stanovništvo se sprovodi u karantinske kampove. “Ne pokušavajte napustiti svoje domove, jer ćete biti ustreljeni na licu mesta”, čuje se u trailer-u filma “Songbird” dok u pozadini svira Marleyeva pesma “Three Little Birds”.

“To je distopijski film, strašan svet, ali je ustvari romatičan film o dvoje ljudi koji žele biti zajedno, ali ne mogu”, izjavio je ovim povodom za Entertainment Weekly Adam Mason, redatelj filma čija radnja se odvija u 2024. godini.

1 Like