Tisuće dolara bonusa influencerima na Threadsu

Meta je pokrenula program nagrađivanja korisnika Threads platforme čiji postovi postanu viralni.

Tisuće dolara bonusa influencerima na Threadsu

Metina društvena platforma Threads koju nazivaju Facebookovim Twitterom (X-om), nastoji svim silama privući korisnike, posebice one koji su napustili Twitter od kako ga je preuzeo Elon Musk i povukao nekoliko nepopularnih poteza kojima je doveo do opasnog ugrožavanja platforme.

Kako bi Zuckerberg i društvo privukli influencere na svoju platformu, organizirali su program dodjeljivanja bonusa onim korisnicima čiji kanali i postovi postanu viralni.

To znači da će kreatorima sadržaja dodjeljivati na tisuće dolara bonusa na temelju gledanosti njihovih postova na Theradsu, ali i onima koji će objavljivati velike količine postova i povećavati promet na društvenoj platformi, što znači da će nagrađivati kvalitetu i kvantitetu.

Prema nekim nepotvrđenim informacijama, jedan korisnik je od Mete dobio 5 tisuća dolara za viralni pos, koji je imao više od 10.000 pregleda, no nije poznato o kome se radi i koliko je točno imao pregleda.

Meta ovaj program nagrađivanja naziva testom, što znači da će pratiti koliko će joj to povećati promet i priljev novih korisnika.

Ništa, sada znate što vam je činiti. Objavite neki dobar post o kojem će se pričati širom interneta i osvojite lovu od Mete. Dakako, pošaljite nam link da vidimo što ste napravili.

Izvor: Vidi.hr