Xbox oduševio igrače: Dolazi čak sedam novih naslova

Xbox je oduševeio ljubitelje videoigara najavom da kroz koji dan na PC Game Pass dolazi čak sedam novih naslova. Već je dostupan Warhammer 40,000 Boltgun , igra koju karakteriziraju frenetičan gameplay i elegantni vizuali retro pucačina iz 90-ih.

Već sutra bit će dostupan PAW Patrol World, 3D akcijska avantura u kojoj se igrači nalaze u ulozi jednog od psića, voze njihova voila i spašavaju dan kroz zabavne misije. Igra podržava samostalno i igranje s drugim članovima obitelji.

Omiljeni lik iz crtića, Spužva Bob, dolazi u obliku videoigre SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated 12. ožujka. Igrači mogu birati između likova Spužve Boba, Patricka i Sandy u ovom vjernom remakeu i spriječiti Planktonov zli plan da preuzme Bikini Bottom. Mogu udružiti snage s drugim igračima kao bi se borili protiv Planktonove vojske odmetnutih robota.

Igra developera Remedy Entertainment, Control Ultimate Edition, nadnaravna je akcijska avantura koja se igra u trećem licu, a izazvat će igrače da savladaju kombinaciju nadnaravnih sposobnosti i reaktivnih okruženja dok se bore da se probiju kroz nepredvidiv svijet. Control Ultimate Edition sadrži i glavnu igru i sva prethodno objavljena proširenja (The Foundation i AWE). Bit će dostupna od 13. ožujka.

No More Heroes 3 prati otaku ubojicu Travisa Touchdowna koji još jednom uzima svoju pouzdanu katanu i probija se kroz 10 najsmrtonosnijih ubojica u galaksiji od 14. ožujka.

Dostupna od prvog dana uz Game Pass, igra Lightyear Frontier dolazi 19. ožujka. Igrači mogu osnivati svoje intergalaktičko imanje u ovoj mirnoj farmerskoj avanturi! Mogu stvarati održivu ekološku farmu, uzgajajti izvanzemaljske usjeve i istraživati novi svijet pun misterija sa do tri prijatelja.

MLB The Show 24 također dolazi 19. ožujka i igračima pruža priliku da se okušaju u igranju bejzbola.

Izvor: Dnevnik.hr