Za ljubitelje tenisa TopSpin 2K25 stiže već idući mjesec

Ljubitelji bijelog sporta već dugo čekaju na jednu pravu tenisku simulaciju, a čini se da su velike šanse da TopSpin 2K25 bude upravo jedna takva. Posljednja igra iz Top Spin serijala izašla je još 2011. godine za PlayStation 3, Xbox 360 i Nintendo Wii. Za nju je bio zaslužan 2K Czech, studio koji je 2017. godine spojen sa studijem Hangar 13, poznat po igrama Mafia 3 i Mafia: Definitive Edition.

Na raspolaganju će nam biti sva četiri Grand Slama, koja ćemo moći zaigrati s jednim od licenciranih tenisača i tenisačica (njih 24). Neki od njih su umirovljene teniske legende poput Roger Federera, Serene Williams i Andre Agassi, a neki su aktualni igrači poput Frances Tiafoe, Carlos Alcaraz i Iga Świątek. Postojat će i mod za treniranje, u kojem će nam savjete dijeliti legenda John McEnroe.

Top Spin 2K25 će ponuditi igračima priliku da kreiraju svog lika i odu sve do prvog mjesta na ljestvici. Igra će imati 48 različitih terena, od kojih je 15 stvarno licenciranih. Naći će se tu i multiplayer (i podrška za cross-play), a sve to stiže vrlo brzo. TopSpin 2K25 stiže 26. 4. na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One i PC (Steam).

Standardno izdanje stiže 26. travnja, dok Deluxe i Grand Slam Edition stižu 23. travnja.

Izvor: PCChip.hr