Zoom predstavlja sve-u-jednom AI radnu platformu

Zoom predstavlja sve-u-jednom AI radnu platformu

Uz osobnog asistenta, AI Companion, za bilježenje i identificiranje zadataka tijekom sastanaka Zoom nastavlja razvijati alate i značajke umjetne inteligencije za automatizaciju zadataka, sažimanje razgovora i sastavljanje poruka za rad unutar timova.

Čak su tijekom procesa bili ‘pod povećalom’ zbog korištenje podataka korisnika za obuku svoje AI tehnologije koja za cilj ima poboljšanti produktivnosti, pojednostaviti zadatke i potaknuti angažman.

Zoom Workplace

Zoom Workplace će koristiti postojeći AI Companion za obavljanje poslova planiranja i sastavljanja sažetaka sastanaka što će činiti prikupljanjem i sintetiziranjem podataka iz Zoomovih aplikacija kao što su Sastanci, Pošta, Timski razgovor, Bilješke i Dokumenti.

Osim toga, Zoom Workplace također može integrirati podatke iz omogućenih aplikacija trećih strana, kao što su Microsoft 365 i Google Workspace.

Sve navedeno stiže do korisnika bez nove obaveze za plaćanje tj. novi AI alati ne predstavljaju dodatne troškove za pretplatnike, navedeno je u objavi.

Izvor: Bug.hr